Stafettpinnen

Ola Dahlman håller stafettpinnen.

Näringslivsenheten och kommunledningen gör tillsammans över 100 företagsbesök per år. 2017 börjar vi med ett nytt koncept för dessa besök, den så kallade "Stafettpinnen". Det innebär att  det företag som besöks skickar vidare Stafettpinnen till nästa företag som kommunledningen ska besöka. Vid After work 2017 lottades om vilket företag som skulle starta Stafettpinnen.
Vinstlotten att få det första besöket drogs av Ola Dahlman på Grebbestad Tångknäcke. Du kan följa Stafettpinnens resa här och på vårt Facebook-konto "Näringslivsutvecklarna i Tanums kommun".

Här kan du läsa om de tre senaste Stafettpinnebesöken kommunledningen varit på.

Runo och Leif Johansson på Sjöblom Snickeri

Besök hos Sjöblom Snickeri

Stafettpinnen är kvar i Rabbalshede och har nu kommit fram till målet Sjöblom Snickerifabrik, dit den skickades av Ronny Larsson på Rabbalshede bygg.

Sjöblom Snickerifabrik är ett anrikt företag som funnits sedan 1952. Det drivs idag av Runo Johansson, som 1982 tog över efter grundaren Arne Sjöblom, och Leif Johansson som började 2007.

På fabriken bygger Runo och Leif trappor, räcken, handledare och salningar. Kunderna är både privatkunder och byggföretag och de flesta trapporna hittar sitt bo i norra Bohuslän. (Några har också tagit sig norrut i Sverige och till Skåne.)

Runo och Leif skickar stafettpinnen vidare till Snögård Bygg, som får nästa besök. Nu är det alltså dags för Stafettpinnen att lämna trevliga Rabbalshede och ta sig till Lur!

Ett stort tack till Sjöblom Snickerifabrik för ett mycket trevligt besök!

Ronny Larsson på Rabbalsehede byy

Besök hos Rabbalshede Bygg

Stafettpinnen håller sig kvar i Rabbalshede och har nu kommit fram till Rabbalshede Bygg dit den skickades av Mikael och Thord på Rabbalshede Plåtslageri.

Ronny Larsson har drivit Rabbalshede Bygg i 15 år, innan dess arbetade han som snickare i form av f-skattare. Rabbalshede Bygg sysselsätter idag 14 snickare och har basen i sin verksamhet i Tanum. Företaget utför många försäkringsarbeten i området mellan Uddevalla i söder till Strömstad i norr.

Ronny skickar Stafettpinnen vidare till Sjöbloms Snickerifabrik som får nästa besök.
Ett stort tack till Ronny för en trevlig pratstund!

Mikael och Thord på Rabbalshede Plåtslageri

Besök hos Rabbalshede Plåtslageri

Stafettpinnen håller sig kvar i Rabbalshede och har nu kommit fram till Rabbalshede Plåtslageri dit den skickades av Tony Karlsson på Tk Däck i Rabbalshede.

Mikael Ottosson och Thord Aronsson har drivit företaget i 5 år i april. De utför det mesta inom byggplåtslageri, både för snickarfirmor och privatpersoner. I huvudsak rör det sig om uppdrag i trakten, en del för Rabbalshede Bygg som är upphandlade av Tanums kommun. De gör också lite jobb i Trollhättan och Brålanda. Verkstaden finns hemma på gården.

Mikael och Thord skickar Stafettpinnen till Rabbalshede Bygg som får nästa besök.
Ett stort tack till Mikael och Thord för en trevlig pratstund!

Kontakt

Kundcenter

Tel. 0525-180 00
Fax. 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30

Besöks/postadress

Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Näringslivsenheten

Elenor Olofsson
Tel. 0525-181 09

Elisabeth Jonsson
Tel. 0525-180 76

Besöks/postadress

Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede