Tjejjouren Väst

- Vi lyssnar och står på din sida!

Bär du på något som gör ont i magen? Har du en hemlighet som du inte har berättat för någon? Känner du dig orolig eller ledsen? Eller har kanske något roligt hänt? Kom in och prata om det som känns viktigt för dig! Hos oss är du alltid anonym.

Tjejjouren Väst ger stöd via chatt och mail. Från den 11 oktober 2019 kommer du också kunna chatta med oss via vår nya app. Våra volontärer finns där för dig när du behöver prata.

Vi arbetar för att stötta och stärka unga tjejer. Vi lyfter unga tjejers perspektiv till politiker och andra viktiga vuxna för att tjejer ska få det bättre i samhället.

Chattens öppettider

Tisdag kl 20-22
Torsdag kl 20-22
Söndag kl 20-22
www.tjejjourenvast.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

E-post

Du kan också maila oss på hej@tjejjourenvast.se
Våra volontärer svarar så snart de kan. Du är alltid anonym.

Om organisationen

Tjejjouren Västs främsta syfte är att erbjuda stöd för alla som identifierar sig som tjejer. Föreningen arbetar också med att uppmärksamma och stärka unga tjejers livsvillkor genom opinionsbildning, informationsspridning och samverkan. Verksamheten finansieras främst av Folkhälsokommittén, Socialstyrelsen och Göteborgs stad. Vi arbetar i hela Västra Götaland. Tjejjouren Väst utgår alltid från unga tjejers perspektiv!

Tjejjouren Västs logotype

Hemsida och chatt

www.tjejjourenvast.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30

Besöks/postadress

Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede