Välj ett jobb med omsorg!

Sommarjobb inom vård och omsorg

Äldreomsorg

Vi söker sommarpersonal till samtliga våra äldreboenden samt till hemtjänsten.

Arbetsuppgifter: Vi söker dig som tycker om och vill arbeta med att ge vård och omsorg samt service i det dagliga livet till våra äldre och funktionshindrade. Du kommer att jobba med allmän omvårdnad utifrån individuella behov. Arbetet kommer att innebära dag, kväll, helg och eventuellt nattarbete.

Kvalifikationer: Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete. För arbete inom hemtjänst är körkort önskvärt.

Kontaktpersoner:
För allmänna frågor kontakta bemanningsenheten 0525-180 80.

Funktionshinder/handikappomsorg

Sommarpersonal till vår dagliga verksamhet, våra boenden, personlig assistans samt boendestödet.

Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i det dagliga livet till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar, erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull sysselsättning och aktiv fritid, allt utifrån individens behov. Arbetet kan innebära dag, kväll, helg och nattarbete.

Kvalifikationer: Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete. Vi ser gärna att du har körkort för tjänsterna på våra boenden. B-körkort krävs för boendestödet.

Kontaktpersoner:

För allmänna frågor kontakta bemanningsenheten 0525-180 80.

För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange i din ansökan om du har körkort. För arbete inom hemtjänsten är körkort önskvärt.

Urvalet kommer att ske löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Kontakt

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30
Avvikande öppettider

Besöks/postadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede