Magnus var först att använda nya e-tjänsten

I början av oktober lanserade miljö- och byggnadsförvaltningen en ny integrerad e-tjänst för bygg- och strandskyddsärenden som bland annat innebär att du nu kan följa ditt ärende steg för steg. Magnus Bengtsson var först ut bland de boende i kommunen att använda den nya e-tjänsten.

Detta ville förvaltningen uppmärksamma lite extra och den 11 november 2020 överlämnades en blomsterbukett till Magnus.

Grattis Magnus, du var först bland boende i kommunen att använda den nya e-tjänsten! Har du använt någon av våra e-tjänster förut?

-Jag jobbar som kontrollansvarig och hjälper regelbundet sökande att lämna in ansökningar via e-tjänsten. Så jag är ganska van att använda kommunens e-tjänster.

Vad tycker du om vår nya e-tjänst? Är det någon skillnad?

-Ja, den är lätt och smidig att använda eftersom den anpassar sig utifrån de val man gör.

Innan vi låter Magnus återgå till sitt arbete för dagen, passar vi även på att tacka för de förslag han har lämnat för att göra e-tjänsten ännu bättre - tack!

Ett förbättringsförslag som Magnus bidragit med är önskemål om att kunna spara en pågående ansökan innan den skickas in, i fall man inte har all information som krävs för att ansökan ska vara fullständig.

-Jättebra förslag från Magnus! säger Susanne Holmström, verksamhetsutvecklare för miljö- och byggnadsförvaltningen och blomsterbud för dagen. Detta tror jag att de flesta sökande har nytta av eftersom man kanske inte alltid vet vilka frågor man behöver kunna besvara när man till exempel ska söka om lov.

Susanne, vad händer med de förbättringsförslag som kommer in?

-Alla förslag som innebär en förbättring som många har nytta av kommer vi att skicka vidare till vår programvaruleverantör för vidare utveckling hos dem. Vi tar tacksamt emot förslag från alla som använt våra e-tjänster, det är så vi bäst kan utvecklas!

Har du ett förbättringsförslag? Hör av dig till oss!

Telefon 0525-180 00, e-post mbn.diarium@tanum.se