Finns intresse för fler Rekryteringsträffar?

En av våra företags allra största utmaningar är att hitta nya medarbetare. I ett försök att prova nya sätt att hantera en stor global utmaning här på hemmaplan, bjöd Elenor och Elisabeth på näringslivsenheten i samverkan med Arbetsförmedlingen Fyrbodal och arbetsmarknadsenheten på Tanums kommun in företag som söker personal att marknadsföra sig på en träff.

Fyra företag nappade direkt och ville delta: NorDan, Derome, Q Security och Curator. Behöver ditt företag anställa medarbetare framöver? Om intresse finns anordnar vi gärna fler Rekryteringsträffar i höst.

I höst bjuder vi också in till föreläsningen ”Hur påverkar den organiserade brottsligheten näringslivet?” som ett led i arbetet kring brott mot företag.

Vi kommer också bjuda in till Nystartskalas, ett tillfälle då vi hyllar alla nystartade och nyinflyttade företag lite extra. Aktörer kommer finnas på plats för att ge goda tips och råd kring företagsutveckling.

Näringslivsenheten har ett kalendarium där du kan se fler aktiviteter. Varje månad skickas ett nyhetsbrev ut med matnyttiga tips. Vill du ta del av nyhetsbrevet? Mejla din e-postadress till naringsliv@tanum.se.

Denna artikel finns att läsa i sin helhet i senast numret av informationstidningen Tanum, ihop med flera andra intressanta artiklar Pdf, 3.4 MB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 3.4 MB).