Grusväg

Ledningsbloggen

Här bloggar vi om aktuella frågor och händelser i kommunens ledningsgrupper.


 • 2017-05-23 - Ulf Ericsson, kommunchef

  Företagarna nöjda med företagsklimatet


  Måndag 22 maj presenterade Svenskt Näringsliv resultatet från årets undersökning av det lokala företagsklimatet. Tanum får ett högre betyg i de flesta frågor när företagen tycker till.

  Lämna kommentarer
 • 2017-05-22 - Ulf Ericsson, kommunchef

  Förslag på ny näringslivsstrategi


  Vid ett möte den 18 maj presenterades ett förslag på en ny näringslivsstrategi som ska gälla från 2018. Utkastet som presenterades är framtaget tillsammans med en grupp företagare, en Forumgrupp kallad ”Ny Näringslivsstrategi” som har varit bollplank, inspiration och referensinstans i processen. Vi vill gärna ha synpunkter på förslaget till näringslivsstrategi. 
  Lämna kommentarer
 • 2017-05-15 - Ulf Ericsson, kommunchef

  Ny näringslivsstrategi


  Tanums kommun bjuder tillsammans med näringslivet i Tanum in till dialogmöte om förslaget till ny näringslivsstrategi den 18 maj klockan 18.00 på Vitlycke Museum.
  Lämna kommentarer
 • 2017-05-09 - Ulf Ericsson, kommunchef

  Smarta och snygga sopkärl


  Tanums kommun ställer nu ut nya "smarta" sopkärlen på olika platser i kommunen. De har en inbyggd komprimator som drivs av solcellsenergi. Med hjälp av komprimatorn kompakteras avfallet upp till 80 procent när kärlet är fullt. Det gör att soptunnan kan fyllas igen utan att behöva tömmas.Målet med satsningen är att minska nedskräpningen och göra miljön mer attraktiv för boende och besökare.

  Lämna kommentarer