Föreläsning med Egon Rommedahl - Hur kan man finna ro i oroliga tider?

Måndagen den 28 september föreläste Egon Rommedahl i en livesändning på vår facebookkanal. Du kan nu i efterhand se föreläsningen "Hur kan man finna ro i oroliga tider?" ovan. Föreläsningen är 53 minuter lång.

Föreläsningen kommer finns tillgänglig på denna sida fram till 30 april 2021.

Känner du oro?
Vill du prata med någon? Det finns flera möjligheter till detta. Mer information finns på vår sida under coronainformationen om att känna oro.

Om föreläsningen
För många har utbrottet av covid-19 inneburit en stor omställning i vardagen. Både för arbetsgivare, medarbetare och invånare. Det kan vara svårt att veta hur man ska hantera denna nya situation. Tanums kommun erbjuder därför en digital föreläsning för att ge verktyg att hantera oro som ofta uppstår när vi utsätts för händelser som vi inte äger kontroll över. Som en pandemi.

Egon Rommedahl
Föreläsaren Egon Rommedahl har lång erfarenhet av att arbeta med människor, främst från kommunal och regional sektor. Utgångspunkten är alltid människan och budskap förankrade i såväl vetenskap som forskning och erfarenhet. Egon har en bakgrund i teologi, en utbildning till psykoterapeut vid Göteborgs psykoterapiinstitut, samt en examen i psykosocial handledarutbildning. www.rommedahl.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30

Besöks/postadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede