Succé i år igen!

Näringslivsgalans alla vinnare på scenen.

Uppslutningen var fantastisk på årets Näringslivsgala och kvällens stämning var hög. För andra gången fylldes hallen på TanumStrand av festklädda och glada företagare för en glittrande Näringslivsgala.

Igen en härlig mix av företag, i alla branscher, storlekar, åldrar och från kommunens alla hörn. Men alla har en sak gemensamt: de bidrar till en stark och växande kommun.

Kvällen inleddes med ett välfyllt mingel där Tanums musikskola underhöll, röda mattan var utrullad och fotografen hade fullt upp. När gardinen drogs bort, strömmade gästerna till de stämningsfullt dukade borden och Liselotte Fröjd invigde kvällen.

-Den här kvällen är tillägnad er, alla våra företag. Det är inte varje dag vi tar tillfället i akt och visar er den uppskattning som ni är så väl värda, men ikväll gör vi det, firar er företagare!

Här finns bilder från röda mattan och mingletlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vinnarna avslöjades

När högtalarröstens ”...och de nominerade är...” tog vid riktades all uppmärksamhet mot scenen och spänningen stegrades. Till en trumvirvel sprättade prisutdelarna kuvertet, och motiveringen lästes. Det sparades inte på applåder och jubel när kvällens pristagare avslöjades och äntrade scenen.

Här kan du läsa mer om vinnarna i de fem priskategorierna.

I alla fem priskategorier var tre olika företag nominerade. Den enda vinnaren som inte var överraskad var JND Byggteknik, som i våras utsågs av Företagarna Tanum. På galan hyllades de offentligt, och fick sin utmärkelse.

Bandet Duo Jag på scen.

Showbandet Duo Jag underhöll.

Mellan prisutdelningarna bjöds det på underhållning. Vårt lokala inslag Bullarerevyn, världsberömda i hela Bohuslän, bjöd på en nostalgisk tillbakablick ur sin varieté ”Nypoppat”.

Showbandet Duo Jag gjorde flera inslag under kvällen och satte stämningen för en äkta galakväll.

Sist men inte minst, samlades alla pristagarna uppe på scenen och det glittriga guldregnet avrundade galamiddagen. Kvällen var inte slut med det, utan fortsatte med showbandet Duo Jag som tog över scenen och bjöd på underhållning och musik som lockade till dans.

Stort TACK till alla er som kom och glittrade med oss på årets Näringslivsgala!