Har du en bra affärsidé?

Uppmaning till Tanumsbo att vara med i Grow4bodals tävling

Vi har redan många spännande företag i kommunen, men vi tror att det finns fler bra affärsidéer där ute! Sitter du eller någon du känner inne på en bra idé? Tävla i Grow4bodal för chans att vinna 20 000 kronor och stöd i att utveckla idén vidare. 

Tävlingen är öppen 1 september–1 november och vänder sig till privatpersoner och nystartade bolag runtom i Fyrbodals kommuner.

Läs mer och tävla på www.grow4bodal.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Så går det till

Tävla genom att beskriva din affärsidé via ett formulär på tävlingswebben. Nytt för i år att du även kan filma ditt bidrag och ladda upp på Facebook eller Instagram med hashtag #Grow4bodal (instruktioner finns på tävlingswebben). En utsedd jury väljer ut vilka idéer som går vidare till finalen den 22 november på Innovatum Startup i Trollhättan.

Vinnaren får bland annat

  • 20 000 kronor i prispengar att fritt disponera.
  • Utveckling av affärsidén hos Innovatum Startup under sex månader. Kickstarta med hjälp av erfarna affärscoacher, tillgång till värdefulla kontakter och rätt vägar till finansiering, allt i en kreativ miljö med andra startups och entreprenörer.
  • Erbjuds innovations- samt finansieringsrådgivning från ALMI:s erfarna rådgivare för att möjliggöra undersökning, test och verifiering av affärsidén.
  • Erbjuds ett års mentorskap och 10 timmars gratis rådgivning med någon av Nyföretagarcentrums erfarna affärsrådgivare.

Tävlingen arrangeras av NyföretagarCentrum Väst, Innovatum och ALMI tillsammans med partners och Fyrbodals 14 kommuner.